Log in

Deschidere de stagiune teatrală

Teatrul T.a.C.T. Sighişoara vă invită luni 19 septembrie 2016, ora 19,00, în sala Teutsch" de la Central Park Hotel, la avanpremiera spectacolului „Un bărbat şi mai multe femei” de Leonid Zorin, în regia lui Eugen Pădureanu.

      Noua producţie, ce deschide stagiunea sighişoreană este o comedie ce-i are în distribuţie pe actorii Delia Lazăr, Gianina Iconaru şi Eugen Pădureanu.

      „Un bărbat şi mai multe femei” este o piesă complicată prin simplicitatea ei. Când vine vorba de mai multe femei, bărbaţii îţi vor spune că nimic nu e simplu, ei bine femeia asta îţi va confirma! Atunci când femeile îşi pun în minte să interpreteze lucrurile…să te ţii! Iar dacă eşti singur împotriva tuturor…viaţa ta poate deveni un iad, până când găseşti reţeta ideală – să te bagi în jocul lor. 

      Toţi bărbaţii se întreabă ce îşi doresc femeile, iar răspunsul simplu sau scurt nu există, ce poţi face ca mascul alfa este să supravieţuieşti în jungla pe care doamnele o ţes în jurul tău! Doamnele pe de altă parte se vor bucura de situaţiile în care este pus personajul masculin, doar şi pentru simplu fapt că se vor regăsi în cele mai multe dintre femeile din piesă.

      „Un bărbat şi mai multe femei” – raiul pe pământ sau un iad autentic?...Vis sau realitate?... Gavrunski, personajul masculin, cunoaşte de-a lungul piesei femeia înger, femeia exaltată, femeia paznic, femeia autoritară, femeia disperată, femeia victimă – ele sunt norocul şi ghinionul din viaţa lui sau protagonistele unui vis?...

      O comedie picantă şi veselă cu umor de calitate care stârneşte nu doar râsul dar şi ironia celor ce regăsesc în viaţa lor câte ceva asemănător. 

Distribuie acest articol

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Ultima modificareJoi, 15 Septembrie 2016 07:32
Login pentru a posta comentarii

3°C

Sighisoara

Light Rain

Umiditate: 93%

Vant: 11.27 km/h

  • 24 Mar 2016 6°C -3°C
  • 25 Mar 2016 8°C -4°C